Τετάρτη 4 Ιουνίου 2008

Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι...

Είμαστε, λοιπόν, μεσημεράκι Κυριακής με την παλιοπαρέα και πίνουμε ρετσινούλα, έτσι για να θυμηθούμε τα παλιά! Στην παρέα είχαμε και έναν νιόπαντρο(ο πρώτος από μας που έκανε το λάθος...). Γνώστα ρεμάλια εμείς αρχίσαμε το πείραγμα! Κάτι για τον κουμπάρο... κάτι για τον φοιτητή του κάτω διαμερίσματος που ξέμεινε από ζάχαρη και χτύπησε τυχαία το κουδούνι... και πάει λέγοντας! Και πες και πες "πετάει" το ξαδερφάκι μου το θεϊκό: "Δεν σας είπα τί έμαθα! Ένας γνωστός μου φρεσκοπαντρεμένος περιμένει στην αίθουσα αναμονής του μαιευτηρίου, περιμένοντας τα χαρμόσυνο γεγονός. Κάποια στιγμή βγάινει η μαία, τον συγχαίρει, παίρνει το κάτι-τις της κι εκεί που είναι έτοιμος να "σκάσει" το πούρο, μπαίνει στο δωμάτιο και τί βλέπει; Το μωρό είναι μαύρο!!!". Να μην τα πολυλογούμε η γυναίκα του στο bachelor συνουσιάστηκε με τον μαύρο τύπο που της έκανe striptease... Τί έγινε με το ζευγάρι δεν μάθαμε ούτε και μας ενδιαφέρει. Κουτσομπόληδες δεν είμαστε!!! Ήταν όμως η αφορμή να προβληματιστούμε...
Εδώ και μερικές μέρες φιλοξενώ τον φίλο μου Αντώνη.
-Φίλε Αντώνη εσύ τί λες για όλα αυτά;(Η συζήτηση ειναι live!!!)
-Το ατυχές γεγονός, φίλε Μανώλη, είναι το χρώμα του μωρού! Αν ο χορευτής ήταν Ρώσος θα μιλούσαμε για ένα ευτυχές ζευγάρι που θα καμάρωναν για τη σχέση τους και το μωρό τους!
- Κι εμείς αυτό είπαμε. Συμφωνήσαμε όλοι ότι ο τύπος ήταν πολύ τυχερός! Θα μπορούσε κάλλιστα να πηδιόταν με έναν λευκό και... ούτε γάτα, ούτε ζημιά!
-Ο τύπος στην ουσία φίλε άτυχος ήταν.
-Γιατί;(γεμάτο απορία)
-Γιατί μπορεί να διαλύθηκε μια σχέση ζωής για ένα πήδημα. Τέτοια πράγματα καλό είναι να μην τα μαθαίνει ποτέ ο κερατάς. Είτε άνδρας είτε γυναίκα!
-Σωστά! Και θα λες εσύ: "Αχ, το κοριτσάκι μου πόσο μ' αγαπάει και με περιποιείται!".
-Απο το να σκέφτομαι αν μπορώ να περάσω απ' την Καμάρα ή όχι καλύτερα να πιστεύω ότι το κοριτσάκι μου με λατρεύει και δεν έχει μάτια για άλλον!
-Άσχετα αυτή αν βγάζει τα μάτια της!!!
-Αυτό δεν το ξέρεις ποτέ και για καμμία! Μην βάζεις το χέρι σου στο Ευαγγέλιο... Ζήσε χαλαρά στη σχέση σου και αν συμβεί και κάτι ας μην το μάθεις ποτέ!
-Κι αυτό το "ΑΝ" δεν σε προβληματίζει;
-Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι...

8 σχόλια:

Σοφία είπε...

Καλά ρε; Τέτοια συζητάτε όταν δεν είμαι εγώ εκεί;
Καταρχήν να πω ότι μου λείπουν αυτές οι συζητήσεις μας, παρέα με τσιπουράκια... Να οργανωθεί σύντομα παρακαλώ!
Και κατά δεύτερον να πω ότι δεν είναι σχέση ζωή, αν η άλλη ή ο άλλος ξενοπηδάει με την πρώτη ευκαιρία! Άρα ψηφίζω δαγκωτό, ότι θέλω να ξέρω!!! Άλλωστε δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα απ' το να μιλάνε οι άλλοι για σένα και να λένε "ο κερατούκλης"! Ποιος μπορεί να το αντέξει;
Καληνύχτα αγόρια μου!

Ανώνυμος είπε...

να κρεμασουμε αυτον που ανακαλυψε τα bachelor parties : pp

manolito είπε...

Κερατούκλα! Είσαι και μαρτυριάρα,ε!
Πόσες φόρες άραγε δεν νομίζουμε ότι βρισκόμαστε μέσα σε μια "σχέση ζωής" ρε φιλενάδα και το παίρνουμε χαμπάρι μετά από... χρόνια; Όχι ότι είναι και ό,τι καλύτερο...
Τσιπουράκι; Έκλεισε! Ποτέ δεν λέμε όχι σε τέτοιες προτάσεις... ;-)
Μάκια... από τ' αγόρια σου!

manolito είπε...

Να κρεμάσουμε κι αυτόν αλλά και όλους αυτούς που νομίζουν ότι τα bachelor είναι η τελευταία ευκαιρία να "βγάλουμε τα μάτια μας"!
Καλό βράδυ mama μου!

Αννα είπε...

Εννοείται να ξέρω!!!
Να πάρω τα μπογαλάκια μου και να την κάνω...Και αμα το τελευταιο βραδυ το θεωρει ευκαιρια να βγαλει τα ματακια του πιστευω πως δεν θα ναι η τελευταια φορά....που θα τα βγαλει...



Πάρε τηλέφωνο τον κερατά, καλύτερα τώρα παρά μετά....λα λα λα

manolito είπε...

Να μην σου τύχει είναι Αννούλα μου! Από 'κει και ύστερα είτε το μάθεις είτε δεν το μάθεις... πάλι κερατάς είσαι! Απλά στη 2η περίπτωση είσαι συνειδητοποιημένος κερατάς! ;-)
Πάντως στο συγκεκριμένο περιστατικό η γυναίκα ήταν σε πολύ δυσμενή θέση!
Άντε τώρα να εξηγήσει ότι δεν είν' αυτό που νομίζει!!! :-)))
νταμπλιγιου-νταμπλιγιου- νταμπλιγιου - τελεία... άπιστη τελεία com.

VagSiok είπε...

Καλημέρα manolito..
Κορυφαίο αυτό με τον μαύρο μου θύμισε ενα ανεκδοτο που ξέρω και είναι σχετικό..

ΥΓ:Α και κάτι άλλο, αν μεγαλώσει κάποιος ένα παιδι, γι αυτόν δεν έχουν σημασία τα γόνιδια που έχει μεσα του..

manolito είπε...

Δεν νομίζω να ήταν το ίδιο κορυφαίο και για τον παθών όμως... όντως πάντως είναι απίστευτο! Κι εμείς όταν το πρωτοακούσαμε δεν ξέραμε αν έπρεπε να γελάσουμε ή να προβληματιστούμε.

Υ.Γ.: Δεν έχεις και άδικο, αρκεί να είναι εις γνώσην σου... ;-)