Πέμπτη 29 Μαΐου 2008

Τελικά...Πώς επιλέγουμε τους συντρόφους μας;

-"Η εξωτερική εμφάνιση παίζει σημαντικό ρόλο"
-"Καλό παιδί να είναι κι όλα τ' άλλα..."
-"Θέλω να τον/την έχω του χεριού μου"
-"Θέλω να μου τρίζει και λίγο τα δόντια"
-"Θέλω να είναι τρυφερός και συναισθηματικός"
-"Θέλω να είναι ΑΝΤΡΑΣ"
-"Θελω να είναι ναζιάρα"
-"Θέλω να είναι δυναμική"
Τί συμβαίνει τελικά; Ο καθένας μας βέβαια έχει το δικό του σκεπτικό. Ας κάνουμε λοιπόν ένα μεγάλο κύκλο... ας γίνουμε μια μεγάλη παρέα... κι ας καταθέσουμε τις απόψεις μας, τις αντιρρήσεις μας, έτσι... για να γνωριστούμε καλύτερα βρε αδερφέ!

Τετάρτη 28 Μαΐου 2008

And The Truth Is...

Γίνηκεν η ώρα... Η ώρα να αποκαλύψω τις αλήθειες μου... Ξεκινάμε λοιπόν...

1. Καλομαθημένος σίγουρα είμαι! Αλλά ούτε αδερφό έχω, ούτε αδερφή, ούτε είμαι ο βενιαμήν της οικογένειας. Μοναχοπαίδι και μοναχογιός!!!
2. Το όνειρό μου, από μικρός είναι να "κάνω" ραδιόφωνο. Όχι να γίνω Dj... αλλά ραδιοφωνικός παραγωγός! Μιλάμε για μεγάλο "ψώνιο!!! Μέχρι στιγμής πάντως κάτι τέτοιο υφίσταται μόνο... στα όνειρά μου.
3. Η μεγαλύτερη σχέση μου είχε διάρκεια, σε μήνες, πολλαπλάσιο του 14!!! Οπότε δεν είμαι των παροδικών σχέσεων. Όχι πως αυτό σημαίνει ότι όλες τις σχέσεις μου τις έχω πάρει στα σοβαρά(μην γελιόμαστε...). Νομίζω είναι συνάρτηση του "τί σου βγάζει ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου".
4. Δεν πίνω καθόλου γάλα, γιατί με πειράζει στο στομάχι(Αννούλα την περίπτωση αυτή δεν τη σκέφτηκες...).Έχω έλλειψη ενός ενζύμου. Δεν γνωρίζω ποιό είναι(φίλε vagsiok) γιατί δεν το 'χω ψάξει. Το κατάλαβα ένα πρωινό(Η Παναγιά μου... Άσχετο) που ήπια μόνο γάλα, λύκειο τότε, και στο μάθημα της χημείας με 'πιασε κοιλόπονος. Η χημικός μου τότε(Λιάρου με τ' όνομα) μου εξήγησε ότι είναι κάποια άτομα που έχουν έλλειψη του ενζύμου που διασπά τη γαλακτάση(αν θυμάμαι καλά...), γι' αυτό και τους πονάει το στομάχι.

Η αλήθεια μου λοιπόν κρυβόταν στο 4! Και κανείς σας δεν το βρήκε...

Μια αλήθεια για μετά το ψέμα...

Δευτέρα 26 Μαΐου 2008

Τί είναι αλήθεια και τί ψέματα;

Ανταποκρίνομαι στην προσκλησούλα σου Σοφάκι!

Κανόνες παιχνιδιού:
Γράφεις 4 προτάσεις που αφορούν εσένα.
Ζητάς από τους αναγνώστες να ψηφίσουν ποια απ’όλες είναι αληθινή.
Μόνο μία από αυτές ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

1. Έχω έναν αδερφό και μια αδερφή, μεγαλύτερους από μένα. Είμαι ο βενιαμήν... και ο πιό καλομαθημένος.
2.Παίζω μουσική, από χόμπι, κάθε Σάββατο και Κυριακή σε ένα τοπικό, μικρό ραδιόφωνο της πόλης.
3. Γενικά δεν είμαι των μακροχρόνιων σχέσεων. Για αυτό και η μεγαλύτερη σχέση που είχα δεν ξεπέρασε τους 14 μήνες.
4. Δεν πίνω καθόλου γάλα γιατί με πειράζει στο στομάχι. Έχω έλλειψη ενός ενζύμου.

Να προσκαλέσω... ποιόν; Σαν καινούργιος στην παρέα δεν ξέρω και πολλούς... Η Αννούλα ήδη έχει παίξει... Οπότε προσκαλώ την moukelis και τον Νίκο Κ.

Τετάρτη 21 Μαΐου 2008

Αρχίζει η προετοιμασία...

Φτάσαμε αισίως 21 Μαϊου και η θερμοκρασία, τις τελευταίες 3 μέρες, αγγίζει τους 30 βαθμούς! Μήπως είναι ώρα να ξαμολυθούμε στις παραλίες;... Έτσι πώς έχουμε γίνει τους τελευταίους μήνες μάλλον είναι ώρα να πάρουμε ΤΑ ΒΟΥΝΑ!!! ... Να πάρουμε τα βουνά και τα λαγκάδια και να αρχίσουμε γυμναστική! Τρέξιμο, κοιλιακούς, καμψεις και πάει λέγοντας... Ουφ! Από τώρα κουράστηκα... Πήρα λοιπόν σήμερα την απόφαση να αρχίσω "προετοιμασία". Ε, μέχρι τους Ολυμπιακούς του Πεκίνου φαντάζομαι πως θα είμαι έτοιμος...

Και μιας και μιλάμε για καλοκαιράκι...

Πέμπτη 15 Μαΐου 2008

Μια Ευχάριστη Έκπληξη...

Θα αρχίσω με το γεγονός ότι έχω να γράψω post περίπου ένα μήνα(και κάποια εκεί έξω συνέχεια μου τα "ψάλλει"). Σήμερα όμως νοιώθω την ανάγκη να το κάνω. Έχω γενέθλια! Κλείνω αισίως τα 30! Πω, πω, Παναγιά μου! Πώς ακούγεται έτσι αυτό! "- ΆΝΤΑ". Ο λόγος όμως που γράφω δεν είναι αυτός. Μια πολύ καλή φίλη-αδερφή μου επεφύλασε πριν λίγες ώρες μια πολύ ωραία έκπληξη! Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή...
Γύρω στη 1 μ.μ κι ενώ ήμουν στη δουλειά, αγχωμένος και ζαλισμένος, χτυπάει το κινητό...
-Έλα ρε φιλενάδα!
- Έλα! Χρόνια Πολλά, να τα εκατοστήσεις, να σου πάνε όλα όπως τα θες στον επαγγελματικό τομέα και μετά... άντε βρε και μ' ένα καλό κορίτσι!!!
(Στο τέλος κρατάει τα πούστικα... κατάλαβες;)
- Ευχαριστώ πολύ! Κι εσύ ο,τι επιθυμείς! Και μ' ένα καλό γαμπρό, να είναι από μακρυά, αλλά να έρθει κοντά...(γέλια). Όλα καλά;
- Καλά βρε Μανώλη, όπως τα ξέρεις. Προσπαθώ να μαζέψω τα κομμάτια μου... Να μην σε καθυστερώ άλλο... Απλά, να, μόλις πας σπίτι ρίξε μια ματιά στο blog μου...
- ΟΚ φιλενάδα. Τα λέμε... φιλιά!
- Φιλιά! Bye!
Και σκέφτομαι εγώ τώρα... "Ωχ έχει δημοσιεύση κι άλλες φωτογραφίες και μου το λέει κομψά...". Έρχομαι λ0ιπόν σπίτι, ανοίγω τον Η/Υ, μπαίνω στο blog της... και τί να δω! Επειδή τα λόγια είναι φτωχά ας μιλήσει η εικόνα!
Σ' ευχαριστώ πολύ Σοφάκι μου! Ειλικρινά νοιώθω πολύ "πλούσιος" με τέτοιους φίλους...
Έχεις κάνει όμως ένα λαθάκι...

I'M NOT 30...

I'M 18 WITH 12 YEARS EXPERIENCE!


Θέλει μήπως κανείς άλλος να μου ευχηθεί;...